Χρήση #3

Χρήση #3

Re-act programme #3

από το Σύνδεσμο Χορού στο χώρο του Εμπρός

Ο Σύνδεσμος Χορού σε συνεργασία με τη Κίνηση Μαβίλη, προσκαλεί χορευτές, χορογράφους, θεωρητικούς της τέχνης, προγραμματιστές Φεστιβάλ κ.ά., να συνεργαστούν σε μία δεκαήμερη ενεργοποίηση στο χώρο του Εμπρός. Βασική φιλοσοφία αυτής της ενεργοποίησης είναι η συλλογική μέριμνα και αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναγκών στο χώρο του χορού στην Ελλάδα.

Όλες οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διέπονται από την έννοια της συνεργασίας και προσπαθούν πρακτικά και θεωρητικά να ανοίξουν νέους τρόπους δημιουργίας και προώθησης της ελληνικής τέχνης. Μία συλλογική προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου για το χορό.

Όλες οι δράσεις προέκυψαν από τη συνεργασία του Συνδέσμου Χορού και των: Χριστιάνας Γαλανοπουλου, Γιώργου Μητρόπουλου, Μπετίνας Παναγιωτάρα, Στεριανής Τσιντζιλώνη καθώς και με τη συμβολή των: Κωνσταντίνας Γεωργέλου, Δανάης Θεοδωρίδου, Ευφροσύνης Πρωτοπαπά, της Ομάδας Σχεδιασμού του PSI Regional Cluster και της Κίνησης Μαβίλη.

Σάββατο 21, Κυριακή 22, Παρασκευή 27, Σάββατο 28, Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στο Θέατρο Εμπρός (Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή) – Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δράσεις Τις ημέρες που το Εμπρός δεν είναι ανοιχτό στο κοινό πραγματοποιούνται τα εργαστήρια για τις δράσεις Συναντήσεις #1 – χορευτών και Συναντήσεις #2 – χορογράφων.

Ο Σύνδεσμος Χορού αποτελείται από τους Τζένη Αργυρίου (ομάδα Amorphy), Βάσω Γιαννακοπούλου (ομάδα Nταλίκα), Μαρία Κολιοπούλου (ομάδα Πρόσχημα), Μέντη Μέγα (ομάδα Φora etc.), Κατερίνα Σκιαδά (ομάδα Lemurius).

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων πατήστε εδώ!

syndesmos.chorou@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: